Saalt kuukautislevy

34,9059,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

 

Päivitä kuukautissuojasi uudelleen käytettävällä Saalt kuukautislevyllä! Se on helppo käyttöinen ja mukava kuukautissuoja. Ei enää jatkuvaa tamponi ja side hyllyillä pyörimistä.

Voit käyttää Saalt kuukautislevyä jopa 12 tuntia putkeen ja elää aktiivisesti uiden, pyöräillen, patikoiden tai matkustellen.

Saalt kuukautislevy on taloudellinen, jätteetön ja huoleton kuukautissuoja. Voit olla huoleton koko kuukautisten ajan. Ei enää toppauksia pikkuhousuissa tai naruja roikkumasta emättimestä.

Saalt kuukautislevy on joustava ja sileä, ja sen ohut, litteä muotoilu mahdollistaa sotkuttoman seksin kuukautisten aikana. Se on tehty lääketieteellisestä silikonista.

Saalt kuukautislevy on helppo poistaa emättimestä sen muotoilun ansiosta. Sormi on helppo laittaa kuukautislevyssä olevaan loveen ja liu`uttaa se ulos emättimestä. Toisin kuin kuukuppi, kuukautislevy ei pysy paikoillaan tyhjiön muodostaman imuvoiman ansiosta. Se asetetaan häpyluun taakse kohdunkaulan suuaukolle, jossa on anatomisesti juuri sopiva tila kuukautislevylle. Levy asettuu paikkaansa sujuvasti ja pysyy siinä nojaten häpyluun päähän. Tämä voi helpottaa toisilla kuukautiskramppien esiintymistä, joita tulee kuukuppia tai tamponeja käyttämällä. Kaikille ei sovi tyhjiön tuottama imu emättimessä, koska se voi voimistaa kuukautiskivun tunnetta. Kuukautislevyn avulla on mahdollista päästä eroon tyhjiöstä syntyvän imun aiheuttamista krampeista ja vähentää kuukautiskivun tunnetta.

Saalt kuukautislevy sopii monille ja moneen erilaiseen vuotoon. Se on helppo unohtaa pidemmäksikin aikaa emättimeen, sillä se omaa ison kapasiteetin kuukautisveren keräämiseen. Kuukautislevy vastaanottaa 4-6 tamponin verran kuukautisverta kerralla.

 Sininen kuukautislevy sopii normaaliin ja runsaaseen vuotoon

 Koralli kuukautislevu sopii kevyeen ja normaaliin vuotoon

Voit käyttää Saalt kuukautislevyä jopa 12 tuntia päivällä tai yöllä. Voit käyttää sitä aina uudelleen ja uudelleen jopa 10 vuoden ajan. Myös seksin aikana.

 Mitä saat?

Valitsemasi kokoisen Saalt kuukautislevyn, kartonkisen pakkauksen, säilytyspussin ja englannin kieliset käyttöohjeet.

 Mikä Saalt?

Saalt on Amerikkalainen naisten kestäviin kuukautissuojiin erikoistunut yritys, joka valmistaa kaikki tuotteensa paikallisesti Amerikassa. Se tuottaa puhtaita, korkea laatuisia tuotteita, jotka ovat hyväksi meille ja ympäristöllemme. He lahjoittavat 2% tuotosta erilaisiin projekteihin, jotka edesauttavat naisten tasa-arvon, koulutuksen ja kestävän kehityksen luomisessa eri puolilla maailmaa.

 

Koska Saalt kuukautislevy asettuu häpyluun taakse, ilman imusta riippuvaista kiinnitystä. On se ihanteellinen heille, joilla virtsarakko on herkkä ja tulehdus altis, heikko lantionpohjan lihaksisto tai kohdunkaula on matala tai korkea. Se säilyttää emättimen luonnollisen ph tasapainon kuukautisten aikana. Saalt kuukautislevy on suunniteltu mukavimmaksi ja helpoimmaksi uudelleen käytettäväksi kuukautissuojaksi, joka on helppo asentaa paikoilleen. Lisäksi sen muotoiltu lovi tekee kuukautislevyn pois ottamisesta todella helppoa!

Valmistettu Amerikassa.

FDA rekisteröity ja yhteensopiva.

Ei sisällä BPA:ta, latexia tai myrkyllisiä aineita.

 Sininen kuukautislevy:

 • koko 66mm
 • normaali ja voimakas vuoto
 • 5-6 tampoonia vastaava kapasiteetti
 • 50ml
 • suositellaan uusille kuukautislevyn käyttäjille/ korkean kohdunkaulan omaaville/ heille joilla on ongelmia kuukupin kanssa

 Koralli kuukautislevy

 • koko 56mm
 • normaali tai vähäinen vuoto
 • 3-4 tampoonia vastaava kapasiteetti
 • 30ml
 • Suositellaan vähäiseen vuotoon/ matalan kohdunkaulan omaaville/ teineille ja nuorille aikuisille

Saalt kuukautislevyssä on mukava istuvuus, joka on suunniteltu markkinoiden mukavimmaksi ja helpoimmaksi kuukautissuojaksi. Se sopii mainiosti heille, joilla on matala tai korkea kohdunkaula. Kuukautislevyn käyttö on sujuvaa ja helppoa. Sormelle tehty lovi tekee poiston helpoksi ja sotkuttomaksi. Voidaan käyttää kierukan kanssa.

Miltä Saalt kuukautislevyn käyttö tuntuu?

Ei miltään! Se toimii juuri niin kuin pitää! Suuri kapasiteetti imee 6 tamponin verran kuukautisverta, ja voit olla huoletta päivisin sekä öisin.  Voit elää aktiivista elämää uiden, juosten, vaeltaen, pyöräillen, nukkuen tai nauttien seksistä. Elää niin kuin eläisit ilman kuukautisia!

 Saalt kuukautislevyn anatomia:

 • Sileä ja joustava reuna, riittävän kiinteä pitämään muotonsa ja riittävän pehmeä ollakseen mukava
 • Mukava, suuren kapasiteetin omaava kuppi, joka muotoutuu emättimen mukaan eikä tunnu miltään
 • Reunojen harjanteet, auttavat pitämään hyvän pidon, koska ympäristö on liukas ja kostea
 • Hyödyllinen poisto lovi, huolellisesti suunniteltu, jotta poisto sujuu helposti

Lisätiedot

Koko

Sininen, Koralli, Tuplapakkaus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000