Bambutalouspaperi Bambaw

16,90 Sis. 24% alv

Varasto loppu

Kuvaus

Bam­bu­ta­lous­pa­pe­ri­rul­lassa on 20 arkkia neliön­mal­lisia peh­meitä liinoja. Yksi rulla korvaa 65 ker­ta­käyt­töistä talous­pa­pe­ri­rullaa. Se siis tulee yli puolet hal­vem­maksi, kuin ker­ta­käyt­töinen talous­paperi. Bam­bu­ta­lous­paperi on ympä­ris­töys­tä­väl­linen ja talou­del­linen. Voit käyttää yhtä arkkia jopa 1700 kertaa.

Bam­bu­ta­lous­paperi on uudelleen käy­tettävä talous­paperi. Heität arkin vain pesuun käytön jälkeen, ja se on aina val­miina uudestaan käy­tet­tä­väksi. Ei enää isojen pak­kausten raa­haa­mista kau­pasta kotiin ja niiden varas­tointia pitkiä aikoja. Nyt voit käyttää yhtä talous­pa­pe­ri­rullaa jat­ku­vasti ja sitä on kodissasi aina valmiina.

Bam­bu­ta­lous­paperi on vahva ja imu­ky­kyinen (siis oikeasti vahva ja imu­ky­kyinen, ei vahva ja imu­ky­kyinen niin kuin talous­paperi), eikä se hajoa kesken kaiken sii­vous­työtä teh­täessä. Voit käyttää sitä kos­teana tai kuivana ja se tekee työnsä aina moit­teetta. Voit käyttää sitä samoin, kuin käyt­täisit ker­ta­käyt­töistä talous­pa­peria; puh­dis­tukseen, kui­vaa­miseen, pyyh­ki­miseen, pölylle ja lialle. Se ei naarmuta, eikä nuk­kaannuta tai jätä min­kään­laisia jälkiä. Se on huo­mat­ta­vasti muka­vampi käyttää, kuin ker­ta­käyt­töinen ver­rok­kinsa. Bam­buisen talous­pa­perin etuja ovat eko­lo­gisuus, edul­lisuus ja käyttömukavuus.

Vaih­ta­malla talous­pa­perin kes­tä­vämpään bam­bu­ta­lous­pa­periin vähennät muo­vi­pak­kausten ja paperin määrää, ja säätät lisäksi rahaa. Elät ego­lo­gi­semmin ja muka­vammin. Jois­takin ker­ta­käyt­töi­sistä talous­pa­pe­reista on Kuluttaja-lehden tut­ki­muksen mukaan liu­ennut ruokaan kemi­kaaleja, kun niitä on käy­tettu elin­tar­vik­keiden kui­vauk­sessa. Bam­buisen talous­pa­perin käy­töllä vältyt täl­lai­silta ikä­viltä yllätyksiltä.

Bambu on luon­nostaan anti­bak­tee­rinen ja pehmeä. Se sopii hyvin moniin eri­laisiin tar­koi­tuksiin, koska sen tuot­ta­minen kuluttaa paljon vähemmän vettä, kuin esi­mer­kiksi puu­villan. Lisäksi se maatuu nopeasti.

Yhden arkin koko on 28cm x 28cm eli noin ker­ta­käyt­töisen talou­pa­pe­ri­narkin kokoinen. Yhdessä rul­lassa on 5,70m bambutalouspaperia.

Pesu:

* Kevyt likaan­tu­minen: Pese pesu­ko­neessa hie­no­pe­suoh­jel­malla tai käsin

* Voi­makas likaan­tu­minen: Liota 15 minuuttia läm­pimän veden ja pienen pesuaineen seok­sessa. Pese sitten 40c ilman huuhteluainetta

* Anna kuivua itsestään, sillä ne voivat kutistua kuivausrummussa.

Bambaw tuo zero waist tuot­teita kotiisi. Uudelleen käy­tet­täviä tar­vik­keita keit­tiöön, kyl­py­huo­neeseen ja koko kotiin. Vähemmän muovia kotona tar­koittaa vähemmän muovia maa­il­massa. Bel­gia­lainen tuo­te­merkki tarjoaa kes­täviä ja uudelleen käy­tet­täviä vaih­toehtoja tuh­laa­ville ker­ta­käyttö tuot­teille. Kaikki tuotteet ovat kes­täviä, pit­käi­käisiä ja suurin osa niistä on bio­ha­joavia. Kes­toai­kansa lopussa ne voidaan kier­rättää tai kompostoida.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bambutalouspaperi Bambaw”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Soita 000 000 0000